fredag 7 januari 2011

McFly: Bravo

McFly var med i den portugesiska tidningen Bravo:


Xxx McFluCrew

tisdag 4 januari 2011

Update

I väntan på att vi ska komma tillbaka från vår ledighet får ni en liten update om vad som hänt i McFLY världen + lite ögongodis.. :P

Den 2:a Januari sändes avsnittet där McFLY var med i Allan Carr Chatty Man men självklart kan vi se det igen! Rekomenderar starkt att ni ser det, otroligt roligt och de spelar Nowhere Left To Run på slutet!
Part 1
Part 2
Nowhere Left To Run

Artiklar om att Frankie har setts ihop med fotbollsspelaren Wayne Bridge finns överallt. Källor säger att de två åt romantisk lunch tillsammans och sedan gick hem till Wayne Bridge hand i hand. Ni kan läsa vad Daily Mail har skrivit om det, se bilder på de båda samt läsa lite citat från Dougie (dock inte om själva lunchen utan om när Frankie gjorde slut) här.

De flesta av er kanske redan har sett den här bilden på Toms Tumblr men vi kan ju inte inte lägga upp den...


Harry är alltså på framsidan av Attitudes februari nummer (ni vet tidningen där killarna poserade nakna, vem kan glömma det.. ;)) Tydligen så kommer det finnas 'unseen McFLY Pictures' från tidigare photoshoot. Nummret kommer ut i februari/slutet av januari i England så vi kan ju tänka oss att det tar några veckor till innan vi kan köpa det i Sverige.

xx McFluCrew