lördag 7 november 2009

All about Danny Jones


Danny Jones föddes 12 mars 1986 i Bolton.

När han var liten kom han till final i pogramet Steps to the Stars, med hans band Y2K som bestod av Danny, hans syster Vicky och deras kompis Chris.

Danny sökte precis som Tom ifrån början till ett annat band, V. Han visste inte att V skulle vara ett pojkband och kom in på provspelningen med sin gitarr och sjöng en låt av The Verve, det var absolut inte vad producenterna letade efter. De hade tänkt att skapa ett nytt band i stil med BackstreetboysDanny passade inte precis in.

Någon som därimot letade efter det som Danny hade var Tom som spelade in provspelningarna och han tog genast kontakt med Danny. Eftersom att Danny bodde i Bolton och Tom i London så bestämde de att Danny skulle flytta in hos Tom och hans föräldrar så att de kunde skriva musik tillsammans.

Danny spelar gitarr, sjunger och skriver låtar i McFly. Han skriver personliga låtar med texter som handlar om han egna erfarenher t.ex så handla Not Alone om tiden då han blev mobbad i skolan och Don´t Know Why som han har skrivit tillsammans med Vicky handlar om deras pappa som lämnade familjen för en annan kvinna.


Fun Facts:


Taget från Radio:Active Live at Wembley KÖP DVD DEN ÄR WICKED!xxx McFluCrew

3 kommentarer:

 1. Danny Jones <3
  haha jag vill också kunna göra bubblor med tungan! xP
  Fiin blogg! :)

  SvaraRadera
 2. Danny Danny Danny Dannny

  SvaraRadera
 3. Jag måste säga att det är en grymt fin blogg :))
  Danny är min favorit !!
  plus det är grymt charmigt när han ler och skrattar ^^ <3

  SvaraRadera