måndag 15 november 2010

Frida INKORG + ABOVE THE NOISE

Idag när jag var i affären så såg jag att nya nummret av Frida kommit ut. Jag fick en stark känsla av att jag skulle hitta något McFLY relaterat i den så jag köpte den och tur var väll det för i "inkorgen" fanns en insändare från Carro. Hon hade, liksom flera andra, reagerat på att Frida skrivit att McFLYs nya skiva heter Super City Wants You, vilket är helt fel...
Bra gjort av Frida att be om ursäkt för "tryckfelet"! :)
På tal om nya skivan så har ju ABOVE THE NOISE äntligen släppts!
Ja, vi som är medlemmar på Super City har redan fått chansen att ladda ner skivan gratis men det är något specielt med att hålla skivan i handen och få spela den i cdspelaren ;)Vill du beställa ABOVE THE NOISE från en svensk sida så skulle jag rekomendera att ni beställer från Megastore.se, de brukar vara väldigt snabba på att leverera. Annars finns det många säkra Engelska sidor att beställa ifrån där priserna kanske är lite lägre men leverans tiden lite längre.

Vi vill även be om ursäkt för att tävlingen som vi utlovade inte har dykt upp än.. Tro oss, vi jobbar på det och vi ber så hemskt mycket om ursäkt men det är väldigt mycket som händer just nu så vi ber er om lite tålamod, tävlingen kommer vi lovar.

Hoppas att alla tycker att Super City fungerar bra och att ni har hunnit uppleva allt det underbara som finns där? Det här är ändå bara början, det kommer komma mer! ;)

xxx McFluCrew

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar