tisdag 18 maj 2010

Mcflyträff i stockholm

Kommer ni ihåg McFly träffen i Stockholm som vi pratat om? Den skulle ju varit nu i Maj men eftersom det inte fanns några bra ställen att vara på och inte så mycket intresse så blev det lite försenat. Men nu har vi kontaktat Sandra som har gruppen på facebook och som driver xmcfly.

Nu ska vi ta tag i det här och vi undrar vilken dag som passar dig bäst mellan datumen 1:a juni till 15:e juni? Ni kan kommentera det här inlägget, skriva på facebook gruppen eller mejla oss eller Sandra.

Det här är ett sätt för oss att veta hur stort intresset är och hur många som kommer, så snälla kontakta oss på nått sätt så fort som möjligt :)


5 kommentarer:

 1. McFly-träff, som i att alla fans träffas och umgås, eller som i att ni lyckats få hit dom? ^^ Nu kanske jag låter asdum, men jag har precis börjat följa här 0: )

  SvaraRadera
 2. Alex: Varför skulle det vara en dum fråga :) Mcfly träff som i att alla fans träffas och umgås :)
  Xx McFluCrew

  SvaraRadera
 3. Åwh, jag vill!! :D Men jag tar studenten den 4 juni, så den helgen kan jag inte iaf.. och helgen efter det ska jag flytta ut ur min lägenhet :S och andra kan väl inte på vardagar kanske? :/ Åh de skulle va så skoooj! Annars får jag åka ändå och så får mina föräldrar städa min lägenhet (A) hahah de skulle vara awesome att åka på McFan-träff! :O <3

  SvaraRadera
 4. Jag tror att typ alla datum passar bra för mig, så länge det inte e den 11 xP Hihi va kul de ska bli xD

  SvaraRadera
 5. åhhh skulle verkligen vilja komma men jag kan inte den 1:a & den 15:e men är i turkiet... men jag hoppas på att det blir en till:D

  SvaraRadera