fredag 3 september 2010

McFLY Update

Helloo alla Party Girls!

Tyvärr har min dator gått sönder så därför har uppdateringarna inte varit lika många denna vecka. Vi lovade att videorna från Summer live music festival skulle dyka upp på Youtube snart men vi har inte kunnat ladda upp dem på någon annan dator så ni får ha lite tålamod. Förlåt än en gång.

Här kommer i alla fall en liten uppdatering om vad som har hänt och vad som komma skall..

Imorse var killarna med på GMTV och spelade Party Girl för alla morgon tittare. Videon kommer komma upp på GMTVs Youtube senare..

Tom blev intervjuad av NME. Credit till karenstevenson1 för scanen.

Crush TV intervjuade killarna. Intevjun är rolig och man får höra lite av nya låten I'll be your man. Förhoppningsvis kan vi lägga upp den fulla live version av låten från summerlive inom några dagar..På tal om Summer live music festival så har CrackingMedia lagt upp ett klipp med några som vann meet-and-greet med artisterna från festivalen. (där i bland McFLY)
McFLY gjorde även en intervju med channel 4 där fans fick ställa frågor via Twitter. Killarna pratar även lite om Super City och nya skivan.Ikväll ska McFLY vara med i Suck my Pop och uppträda med Party Girl.

Imorgon ska killarna var med i TV igen, denna gång på BBC1 i The National Lottery’s Big Night kl 19.40 GTM

På söndag
är de med i Big Brother’s Little Brother på channel 4 kl 11.45 GMT

På söndag släpps Party Girl singeln! Vi får se hur lång tid / om det kommer att hända det tar tills den kommer till Sverige ;)
xxx McFluCrew

1 kommentar:

  1. Hej vet ni nått om McFLY kommer komma till Sverige det här året? Älskar eran blogg, superbra! (:

    Svara gärna på min blogg...

    SvaraRadera