lördag 1 januari 2011

Gott Nytt År!

Varning för lång sentimental text som ej behöver läsas men som behövdes sägas.

Hej!

2010 har varit ett år fyllt med underbara händelser. McFly har nu varit ett band i sju år och det här året har inneburit mycket nytt för både bandet och oss fans.

2010 var året då Danny visade upp sin opera talang, Harry lärde sig att Twittra, Tom skaffade Tumblr (även kallad Tomblr) och Dougie.. var Dougie. Det var året då Trending Topic var fyllt med "Justin Bieber" men ibland lyckades vi faktiskt tillsammans att få in något McFLY relaterat, Harry fick även han visa upp en oanad talang i CIN: Strictly come dancing. Förändringar så som nytt sound gjorde många förvånade och några blev t.o.m upprörda när Pary Girl släpptes men McFLY visade att de fortfarande är det band vi alla älskar med deras nya skiva ABOVE THE NOISE och nu har de skapat Super City, en super cool hemsida för oss alla. De visade att de har attityd och de gjorde det med stil.. eller de gjorde ett dreggelframkallande uppslag i Attitudemagazine.. ;)

Det som vi är mest stolta över och kommer ta med oss ifrån 2010 är när vi alla tillsammans lyckades rösta upp McFLY på Pier Pressure listan. Det var en otrolig känsla när rösterna blev fler och fler och allt var tack vare er!

Nästa år ska McFLY på turné först i England och sedan ut i världen och vi kan bara hoppas på att de svänger förbi oss här i skandinavien men medans vi väntar så kan vi tillsammans jobba för att McFLY ska få mer igenkänning i Sverige för vi tror att vi tillsammans kan klara det.

Vi vill bara tacka er alla för att ni läser vår blogg och mailar oss om vad som helst, det betyder otroligt mycket för oss, det är för er vi skriver så era åsikter betyder allt.

Hoppas att ni får ett underbart 2011 med mycket lycka och McFLY. :D

Gott Nytt År önskar McFluCrew

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar