lördag 3 juli 2010

Summer Updates!

Eftersom att det är sommar så har vi tyvärr inte lika mycket tid att uppdatera bloggen. Ni får ursäkta att nyheterna inte är så många men vi lovar att vara tillbaka till 100% efter sommaren! Nu när jag har lite tid över tänkte jag ge er en liten uppdatering på vad som händer i McFLY världen.


Killarna har/håller på att spela in en musik video till vad som kommer bli deras första singel från nya albumet. Det ryktas att singeln kommer att vara en av låtarna som de har spelat in tillsammans med Taio Cruz. - Här kan ni läsa vad Digital Spy har skrivit om det..


Den 5:e Juli ska McFLY spela på Wigan och Tom har sagt att det kommer vara sista gången de spelar låtarna från the Radio:Active tour så som de har gjort ett tag nu.

Den här bilden lade Dougie upp på Twitter med texten "Here's a sneak peak at the samples of my secret project" vilket fick fans och skvallersidor att undra om Dougie ska släppa en klädkollektion?

Det har även avslöjats att Sean Smith från bandet the Blackouts kanske har något att göra med McFLYs nya skiva! - Läs mer om det här

Sist men inte minst (?) Vill vi önska er en riktigt trevlig sommar!
Vi kommer att fortsätta uppdatera men som sagt inte lika ofta så det kanske blir mer som det här inlägget.. Om ni får tråkigt så kan ni ju gå in och läsa de gamla inläggen i arkivet, kolla in vår Youtubechannel eller gå ut i solen och lyssna på McFLY! Kanske sprida McFLU smittan vidare, sommaren är den perfekta tiden för att smitta vännerna med lite Star Girl glädje och lite The Heart Never Lies kärlek!


Har du några speciella McSummer minnen som du vill dela med dig av så vill vi jätte gärna höra dem! Du kan skicka dina minnen till McFluCrew@hotmail.com eller skriva ner dem som en kommentar under McThoughts så att alla kan läsa dem.

xxxx McFluCrew

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar