torsdag 5 augusti 2010

Mission Party Girl Sweden!

Idag fick vi en kommentar från Hanna som skrev om mission Party Girl. Vi har faktiskt planerat det här ett tag men hade först tänkt att göra en poll för att se hur många som är intresserade av detta, men med tanke på att videon ska vara inne i slutet av Augusti och McFluCrew åker iväg den 26:e så har vi inte tid med det. Så för att komma till saken, vi hade tänkt att vi ska samla ihop en masssa Svenska McFans och dansa till Party Girl framför några kända svenska landmärken i Stockholm.

The Mission: Vi kommer att behöva er hjälp till att samla ihop så mycket folk som möjligt. Bjud med alla du känner, ditt fotbollslag, alla vänner på facebook, familjen, dina kompisars kompisar till en dansfest i Stockholm!

Vi hade tänkt att dansa framför Globen, Slottet, på plattan, utanför NK, tunnelbanan och i kungsträdgården.

Det skulle vara jätte bra om ni tar med er en Sverige flagga eller något annat Sverige relaterat att vifta med.

Vi kommer samlas kl 1 vid Globen lördag den 14 Augusti.

Maila oss på McFluCrew@hotmail.com för att anmäla att du vill vara med i videon. Döp mailet till anmalälan till Party Girl.

Är det någon som är jätte sugen på att filma och har en bra filmkamra får du gärna kontakta oss annars fixar vi en filmare. är det någon som har högtalare som hörs bra utomhus så att vi kan spela party girl när vi hoppar runt får ni gärna kontakta oss på samma mail.


Anmäl erat intresse snarast möjligt
xxx McFluCrew

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar