måndag 4 januari 2010

Träff i Stockholm

Det här är för er som inte har facebook och inte är medlem i gruppen "McFly träff i Stockholm". Igår skickades ett mail ut till alla medlemmar där det stod:

"Hej!
Jag vet att det inte har blivit så mycket om det här på senaste tiden med tanke på att det har varit jul och liknande. Men hur som helst har jag självklart inte glömt bort det utan planerar fortfarande för fullt.

Förmodligen kommer träffen att äga rum i April/Maj!
Planen är fortfarande att vi ska träffas i Stockholm under dagen för piknick och sen får man frivilligt delta i kvällsmingel i en lokal (om vi kan hitta någon till ett bra pris! , det kommer leda till att de som vill vara med under kvällen får bidra med en liten summa, förmodligen max 50 kr, för lokalhyra och dylikt. vilket man får kvitto på för att se vad man har betalar.)

Det jag skulle behöva hjälp med för tillfället är ;

- Att hitta en lokal (vet att vi fick en som förslag men har inte fått något svar på om vi har möjlighet att hyra den) så om du vet någon närliggande idrottshall eller liknande hör gärna av er.

- Att genom facebook/twitter/bloggar och liknande marknadsföra träffen så att vi kan få så många McFlyfans som möjligt att dyka upp.

- Att tillsammans bestämma ett datum då så många som möjligt har möjlighet att komma.

- Att höra av oss till tidningar och tala om att vi tänker ha den här träffen och försöka få dem att bli intresserade att göra något slags reportage om det så att vi kan marknadsföra McFLY i Sverige.

(För de som inte kommer ifrån Stockholm kan vi hjälpa till att hitta övernattningsplats, stockholmare och mcflyfans är snälla, vi delar hus!) "

Xxx McFluCrew

1 kommentar:

  1. Tack för att ni hjälper till! :)
    Vad har ni för mejl? Så kan vi hålla kontakt och hjälpas åt att försöka sprida det ? :)

    SvaraRadera