fredag 22 oktober 2010

Album Cover

McFly.com har uppdaterats och ser nu lite annorlunda ut, en ny nedräkning har sattits upp Super City kommer öppnas den 1 november igen, och en ny video har lagts till för alla Pioneers. Tror att det fortfarande finns några Pioneer platser kvar så är du inte medlem än och planerar att bli det så rekommenderar vi att ni blir det snart. Tom har även lagt upp två bilder på sin Tumblr som gör oss väldigt glada!

Så här kommer alltså McFLYs nya skiva Above the noise att se ut! Alla Pioneers kommer att få ladda ner skivan gratis den 1 November.

Och så här kommer DVDn Nowhere left to run att se ut. Vi kommer alltså att kunna köpa filmen för att lägga till den i våra McFLY samlingar! Undrar om det kommer vara något extramaterial på den som Behind the scenes eller kommentar spår? Vi vet iaf att det kommer att finnas ett klipp på mcfly.com där vi får se killarnas reaktioner till NLTR, skoj! :D

xxx McFluCrew

2 kommentarer:

  1. såg att de visade "Just My Luck" på kanal5 idag. tycker att det är roligt att McFly uppmärksammas mer och mer i Sverige :)

    SvaraRadera
  2. kommer man kunna ladda ner above the noise FRÅN OCH MED eller BARA den 1 november??

    SvaraRadera