onsdag 20 oktober 2010

McFLY till Sverige??

Idag fick vi en kommentar från Anna som gjorde oss väldigt glada!:

"Jag pratade med mcflys manager på southampton giget i måndags (jag är pioneer och träffade även killarna plus att konserten var fantastisk) men vi pratade lite och jag berättade att jag var svensk och då sa han att de hade lagt märke till att det var väldigt många svenskar på supercity. Han hade ingen aning om att mcfly hade så många svenska fans! Så han sa att de definitivt kommer att komma till sverige snart!!! Spread the words!!"

Vi vet att vi har fått höra förrut att McFLYs manager har sagt att de ska komma hit och att ingenting är bekräftat. Men väldigt mycket tyder på att killarna kommer komma hit på deras världsturné. Kommer ni ihåg: The board of progress?, När Harry sa på Ustream att det finns en möjlighet att de kommer åka till Sverige, När Tom som sa på Twitcam att han vill spela i Sverige?

Ja, allting gör oss jätteglada och vi vill tacka Anna för att du skrev kommentaren. Även riktigt roligt att höra att så många tänker flytta in i SuperCity när portarna öppnas igen. Nu är det bara för oss att vänta tills det blir bekräftat att McFLY verkligen kommer att komma hit... Vilket kan dröja med tanke på att turnén ska vara nästa år, men man vet aldri
g med McFLY ;)
xxx McFluCrew

1 kommentar: