söndag 17 oktober 2010

Mcfly på svensk radio!!

Idag så fick vi en kommentar som gjorde att jag smällde av :P. Här är kommentaren:

DUDES!! När jag lyssnade på p3 idag(NYSS!) så spelades dem mest nedladdade låtarna den här veckan, varav en låt var av Taio Cruz, och efter låten hade spelats så sade programledaren att Taio samarbetat med ett annat band, sedan spelade han lite av LIES(!!!!!!!!!) och sade efter det att Taio samarbetat med Mcfly, det populära rockbandet från England(eller "pojkband med gitarrer" som han lade till), OCH ATT SHINE A LIGHT SKULLE VARA NÅGOT ATT KOLLA EFTER I FRAMTIDEN!!!!! WOOP WOOP!

MCFLY I SVENSK RADIO!!?? :D :D :D

Hahah, min mamma började precis dammsuga när detta hände, jag skrek "NEEEEEEEEEEJ" och drog ut dammsugarsladden ur kontakten.. eheheheh.... xD

Iaf, det var digilistan(tror jag att det hette) ifall man vill lyssna på det igen ;)

Jag kollade direkt upp det och OMG när lies spelades dog jag lite :P Jag spelade in det och har nu lagt upp det på youtube då sändningen är 2 timmar. Så här är den förkortade versionen av Digilistan!

Tack Sanna för kommentaren!!!!!

Xxxxx McFluCrew

3 kommentarer:

  1. Jag pratade med mcflys manager på southampton giget i måndags (jag är pioneer och träffade även killarna plus att konserten var fantastisk) men vi pratade lite och jag berättade att jag var svensk och då sa han att de hade lagt märke till att det var väldigt många svenskar på supercity. Han hade ingen aning om att mcfly hade så många svenska fans! Så han sa att de definitivt kommer att komma till sverige snart!!! Spread the words!!

    SvaraRadera
  2. wow. så fett!!!!! hoppas den släpps här!!! (var så nyfiken på releasen och allt så googlade "shine a light mcfl taio cruz sweden" och hittade denna bloggen wee :D )

    SvaraRadera