söndag 17 oktober 2010

McFLY i Frida

Tack @McEmelie som informerade oss om det här! :)

I nya numret av tidningen Frida så finns det en intervju med McFLY!
Så här står det på Frida.se:

NYTT NUMMER!
Woho, ett nytt nummer av FRIDA finns ute nu, nr 21 med grymma Kristen Stewart på omslaget! Förutom läsning om bland andra Darin, McFly, Ola och Jackson Rathbone hittar du också grymma modefynd, du får ett doftprov på köpet, en maxad hy-special och... ja, en hel massa annat!

Har du läst tidningen? Snälla, hissa och dissa i kommentarsfältet! Era kommentarer är verkligen jätteviktiga för oss! PUSS
Vi tycker att det är helt underbart att en svensk tidning skriver om McFLY och vi tycker att alla ska skriva ett litet mail till inkorg@fridaforlag.se och lämna en liten "tack kommentar" så att de på Frida vet att vi uppskattar detta. ;)
ELLER om ni är medlemmar på Frida.se så kan ni lämna en kommentar här...
Till det lite negativa med artikeln är att de har skrivit att McFLYs nya skiva heter Super City wants you. Vilket inte stämmer.. Skivan kommer fortfarande att heta Above The Noise som vi har sagt tidigare. ;)
Vi vill även tacka Hannah vars mail om att ha mer McFLY i FRIDA är med i tidningen.
Köp tidningen för 34:50 i din närmaste butik ;)
xxx McFluCrew

2 kommentarer:

  1. hur länge är tidningen i butiken???

    SvaraRadera
  2. Det här nummret kom ut i Oktober så den finns tyvärr inte kvar i butikerna längre. Om du vill köpa en tidning som innehåller McFLY rekomenderar vi att köpa den Engelska tidningen Attitude som finns just nu på presstop :)

    SvaraRadera